Diensten

Een narrocasting systeem kan, indien correct gebruikt, positieve reacties creëren bij gasten en klanten. Wij begrijpen echter dat het niet vanzelfsprekend is dat er iemand in uw bedrijf de juiste kennis of ervaring heeft met zulke systemen. Wij bieden daarom een aantal diensten aan waardoor u nauwelijks meer hoeft om te kijken naar Infochain.

 

square_template

Template design

Het is erg belangrijk dat uw presentaties de huisstijl van het bedrijf uitstralen en tegelijkertijd de juiste informatie op de juiste plaats weergeven.
U kunt bij ons de template design service afnemen. Wij ontwerpen voor u een passende template welke daarna gebruikt kan worden voor diverse presentaties.

Het ontwerpen kan in diverse varianten. Zo kunnen wij een complete oplossing bieden waar u enkel nog data in bepaalde velden moet plaatsen (zoals bijvoorbeeld namen van gasten of mededelingen). Het is echter ook mogelijk enkel een template te maken waarin u zelf in de Designer kunt werken.

 

square_content

 Content chain

Met Infochain is het mogelijk om diverse soorten databases te koppelen.Er kunnen koppelingen worden gemaakt met uw software. Hiervoor moet wel de daadwerkelijke koppeling worden gebouwd. Ons team met webdevelopers staan voor u klaar om dit te realiseren.

 

 

square_support

Technische ondersteuning

Hulp nodig met het dashboard, designer of technische problemen met een player? Ons support team helpt u graag en snel. Onze Infochain players zijn voorzien van remote desktop functionaliteit en kunnen dus snel benaderd worden voor ondersteuning.