Software

Infochain onderscheidt zich van andere narrowcastingsystemen door de online dessigner en het dashboard. Er is geen installatie nodig op de computer van de gebruiker. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van Infochain, ongeacht het type computer, systeem of gebruikersrechten. De enige vereiste voor het gebruik van Infochain is de webbrowser Chrome.

Het online dashboard geeft een overzichtelijk en duidelijk beeld van de gemaakte presentaties, schema’s en players. Met het gebruikerssysteem kan Infochain zo worden ingedeeld dat iedere gebruiker bepaalde rechten heeft. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld elke afdeling binnen een bedrijf zijn eigen player te laten beheren, maar wel binnen de huisstijl.

Hieronder ziet u een verkort overzicht van het dashboard.

dashboard_slides_small

Slides

Op de afbeelding hiernaast ziet u het overzicht van de beschikbare slides. Vanuit deze pagina kunt u de slides direct verwijderen, toevoegen aan een groep en een voorbeeld bekijken. Tevens is het mogelijk vanuit deze pagina de inhoud van bepaalde velden in de slides aan te passen. Als ontwerper is het mogelijk om bijvoorbeeld een tekstveld in de presentatie aanpasbaar te maken. Een gebruiker kan dan vanuit de hiernaast getoonde pagina direct dat tekstveld aanpassen zonder in de online designer te gaan.

 

 

 

 

 

dashboard_playlists_small

Afspeellijsten

Op de playlist pagina kunt u de slides samenstellen in een afspeellijst. Hier bepaalt u de volgorde, de lengte per slide en welke overgang tussen de slides gebruikt moet worden. Na het opstellen van de playlist kan deze ook direct worden bekeken als voorbeeld zonder deze naar de player te sturen. Dit is de kracht van Infochain, van elk onderdeel kunt u een preview/voorbeeld zien.

 

 

 

 

 

 

dashboard_schedule_small

Afspeelschema’s

In de schedules kunt u de eerder gemaakte afspeellijsten inplannen en toewijzen aan een player. De scheduler maakt het mogelijk meerdere afspeellijsten tegelijk in te plannen. Deze worden dan achter elkaar vertoont.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om gedurende de dag afspeellijst 1 af te spelen en tijdens de lunchtijden afspeellijst 2. De mogelijkheden zijn legio.

 

 

 

 

 

 

dashboard_add_schedule_small

Afspeelschema’s

Het toevoegen van een schedule is erg simpel en biedt een aantal handige opties. Zo is het mogelijk een herhaling in te stellen per week of per dag, kan er een begin- en eindtijd worden ingesteld en kan er worden gekozen om de afspeellijst prioriteit te geven boven andere ingestelde schedules.

 

 

 

 

 

 

 

dashboard_players_small

Players

Op de player pagina ziet u alle actieve en inactieve players en hun huidige status. Bij wijzigingen in een van de slides, afspeellijsten of schedules krijgt u automatisch te zien dat een of meerdere players ge-update moeten worden. Dit kan met 1 muisklik.

Tevens kunt u direct een preview krijgen van de pagina die de player op dat moment aan het afspelen is.