Infochain

Infochain is een krachtig informatiesysteem met gemakkelijke bediening en leent zich uitstekend voor snelle implementatie in elke bedrijfsvorm.

 

 

square_cloud Online cloudbased systeem
De Infochain designer en scheduler zijn via het online dashboard te gebruiken. Er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden op uw computer. U kunt het dashboard waar ook ter wereld benaderen. De online designer werkt zeer gemakkelijk en met de preview optie kunt u snel wijzigingen bekijken voordat deze definitief worden doorgevoerd. De Infochain servers worden dagelijks gebackupt, uw gegevens zijn altijd veilig.
square_users Uitgebreidt gebruikerssysteem
Met het gebruikerssysteem kunt u bepaalde rechten toewijzen aan collega’s. Zo kunt u bijvoorbeeld een designer, scheduler en toezichthouder instellen. Zo kan bijvoorbeeld elke afdeling zijn eigen slides en schedules inrichten.
square_calendar Outlook style afspeelagenda
In Infochain vindt u een duidelijk overzicht van al uw schermen. Elk scherm kunt u toewijzen aan een groep en elke groep heeft z’n eigen schema en agenda functie. U kunt hier eenvoudig afspeellijsten toewijzen aan players. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens de lunch een bepaalde playlist met slides af te spelen en vervolgens weer terug te gaan naar de dagelijkse playlist. De mogelijkheden zijn eindeloos.
square_desginer Online designer
Infochain heeft een krachtige online designer. Hier kunt u volledig zelf uw eigen templates ontwerpen en bouwen. U kunt starten met een lege template of een reeds bestaande. Deze is volledig naar eigen inzicht aan te passen of te ontwerpen. Onze designer is te vergelijken met programma’s als PowerPoint en Keynote. In de ontwerpmodule is het tevens mogelijk om bepaalde elementen in een template toe te wijzen aan eenvoudig beheer. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen, dat in de template alleen nog maar de tekst of een afbeelding kan worden gewijzigd. Zo hoeven gebruikers van Infochain niet terug naar de ontwerpmodule voor eenvoudige wijzigingen van teksten, afbeeldingen, video’s of andere elementen.
square_animation Animatie integratie
Infochain heeft de mogelijkheid om elementen in een template van een animatie te voorzien. Hiermee kunt u bepaalde elementen uitlichten in uw template. Wilt u bijvoorbeeld een speciale kortings-actie of speciale kortings-prijs uitlichten, dan is dit mogelijk door deze te laten animeren en bewegen. U kunt deze elementen bijvoorbeeld laten knipperen of laten zweven, waardoor er extra aandacht naar toe gaat als men naar het scherm kijkt. Er zijn zowel animaties mogelijk op de elementen, maar ook animaties tussen uw verschillende templates.
external Externe content
Het gebruik van externe content is zeer eenvoudig. Het internet met alle informatie is niet meer weg te denken bij moderne narrowcasting. Denkt u bijvoorbeeld aan Twitter, Facebook, RSS feeds en Youtube. Iedere webtoepassing kan in Infochain geïntegreerd worden door het toevoegen van custom code. Tevens ondersteunt Infochain ook direct een aantal standaard applicaties. Zo hoeft u alleen de Youtube link in te vullen en de film speelt af. Ook kunt u direct het twitter id invoeren om berichten te vertonen.
tabel Tabellen
Infochain ondersteunt tabellen. In de ontwerpmodule kunt u een tabel realiseren en vervolgens kunt u eenvoudig de inhoud van deze tabellen beheren. Een digitaal menubord, prijslijsten en productgroepen zijn hierdoor eenvoudig, overzichtelijk en met minimale handelingen bij te houden en te wijzigen.
waiting_room Volgnummersysteem
Infochain heeft een volgnummersysteem en balieverwijzing mogelijkheid geïntegreerd. U activeert het volgnummersysteem in de instellingen van Infochain en vervolgens kunt zowel in de web-interface of met apart aangesloten hardware het volgnummersysteem gebruiken. Meerdere balieverwijzingen worden hierin ondersteund. U kunt uw afspeellijsten met templates afspelen en tegelijkertijd het volgnummer of balieverwijzing tonen op uw scherm.
touch2 Touchscreen ondersteuning
In Infochain is het mogelijk om acties toe te wijzen aan elementen op de pagina, hierdoor worden uw presentaties interactief en kunt u ook gebruik maken van touchscreens. Denkt u bijvoorbeeld aan een touchscreen routeinformatie systeem in uw gebouw, of een digitale informatiezuil. Aangezien Infochain volledig in HTML5 werkt, heeft u ook de mogelijkheid om elke reeds bestaande interactieve website te integreren in Infochain. Ook kunt u html presentaties gemaakt in programma’s van derden eenvoudig integreren in Infochain.