Toepassingen

Om de mogelijkheden van Infochain te tonen treft u hieronder een aantal voorbeelden.

square_waypoint

Bewegwijzering

Een praktische toepassing van Infochain is het gebruik als digitale bewegwijzering. Wijs uw bezoekers de juiste weg terwijl u hen tegelijkertijd voorziet van nieuws en reclames. Digitale bewegwijzering kan worden gebruikt in winkels, grote bedrijven of in de openbare ruimte. Tevens kunt u Infochain gebruiken in combinatie met een touchscreen. Zo wordt de bewegwijzering interactief en kunt u de beste service bieden aan uw gasten.

square_menu

Digitale menukaarten

Het afwisselen van menukaarten wordt steeds belangrijker. Mensen willen gevarieerd eten en  weten wat hun voedsel bevat. Met een digitale menukaart kunt u op een monitor gasten informeren over de menukaart, een gerecht uitlichten, maar ook per gerecht de ingredienten tonen. Ideaal voor bedrijfsrestaurants om bijvoorbeeld de soep van de dag aan te kondigen, terwijl ook de rest van de menukaart wordt getoond.

Voordelen digitaal menubord

  • Per dagdeel een menu tonen
  • Aanbiedingen en kortingen op specifieke momenten
  • Omzetverhogend door het tonen van extra diensten en services
  • Een snelle service door een overzichtelijke keuze
  • Multifunctioneel gebruik van schermen
square_kiosk

Outdoor

Informatie is de sleutel. Informatie is tegenwoordig overal verkrijgbaar en mensen verwachten dit ook. Met het Infochain narrowcasting systeem kunt u ook buiten het bedrijf de juiste informatie en reclame vertonen. Infochain kan worden gecombineerd met weatherproof buitenbehuizingen, zelfs met touch functie. Geef uw gasten bij de entree informatie over de bus- en treintijden, taxi standplaatsen of zelfs vluchtinformatie van Schiphol.

touch2

Interactief

Combineer verschillende communicatiekanalen in een. Met Infochain is het mogelijk om externe informatie te vertonen in uw presentatie. Houdt uw gasten op de hoogte door Facebook en Twitter berichten te vertonen. Doordat Infochain custom code toelaat kan in feite elke website feed/api worden vertoond.

In combinatie met live streams van de ANWB, het weerbericht of buienradar en OV  kunt u gasten voorzien van alle gemakken.